Панель клієнта Кошик (0)

Дешевий хостинг в Україні - ABRIS.COM.UA. Високий рівень сервісу за доступною ціною.

ІНТЕРНЕТ АГЕНЦІЯ
АБРИС - КОМ

News

Посмотреть все новости

28-01-2011 17:40:22
Сообщаем о том, что в связи со вступлением с 1 января 2011 года нового Налогового Кодекса, услуги по регистрации доменных имен и размещению web-сайтов (хостинг) не облагаются НДС.

В связи с этим:

1. Все счета-фактуры с начала 2011 года будут выставляться без НДС.

2. Просим при оплате счетов-фактур в назначении платежа обязательно указывать "без НДС".

3. Налоговые накладные на услуги регистрации доменных имен и web-хостинга предоставляться не будут.

Цитата из Налогового Кодекса Украины:

"Стаття 196. Операції, що не є об'єктом оподаткування 196.1. Не є об'єктом оподаткування операції з: 196.1.14. постачання послуг, визначених у підпункті "в" пункту 186.3 статті 186 цього кодексу.

186.3. в) консультаційні, інжинірингові, інженерні, юридичні (у тому числі адвокатські), бухгалтерські, аудиторські, актуарні та інші подібні послуги консультаційного характеру, а також послуги з розроблення, постачання та тестування програмного забезпечення, з оброблення даних та надання консультацій з питань інформатизації, надання інформації та інших послуг у сфері інформатизації, у тому числі з використанням комп'ютерних систем;"

Государственная Налоговая Администрация Украины рассматривает подпадающими под данное положение все виды деятельности, соответствующие классу 72 КВЕД, "Діяльність у сфері інформатизації"

В частности, услуги регистрации доменных имен относятся к подклассу:

"72.40.0 Діяльність, пов'язана з банками даних Цей підклас включає: - надання даних у певному порядку чи послідовності шляхом вибирання чи прямого доступу до даних(автоматизоване ведення даних): дані можуть бути доступні для всіх або для обмеженої кількості користувачів і сортуватися на замовлення ... - створення баз даних у оперативному режимі "он-лайн".

Услуги по размещению web-сайтов (хостинг) относятся к подклассу

"72.30.0 Оброблення даних Цей підклас влючає: ... - надання послуг по розміщенню даних у мережі Інтернет"

© Дешевий хостинг, реєстрація доменів. Інтернет-агентство "Абрис-ком".